2. Igapäevane hooldus võiks olla lihtsamast lihtsam
Hea kohvi maitse tähendab värskust kõiges – kvaliteetses tooraines, värskelt filtreeritud vees ja värskes piimas. Muidugi nõuab värskus ka kohvimasina igapäevast puhastust kohvi-, vee- ja piimajääkidest. Masinat valides tee kindlaks, kas su uus lemmik tuleb puhastamiseks iga päev osadeks lahti võtta või on loputus- ja puhastusprogramm automaatsed. Kui mugavat kohvimasinat soovid? Ühtlasi vaata, kas masina hooldusvahendid on kaubanduses hõlpsasti kättesaadavad, kui pikk on garantii ja kui lähedal on professionaalne hoolduspunkt, järelteenindus. Hinda hooldusmugavust taas kümne aasta perspektiivis. NB! Pole olemas kohvimasinat, mis ei vaja hooldust ja hooldus on igapäevane! Seega vali masin, mis teeb seda võimalikult automaatselt ja mugavalt

3. Kui mugavat kohvimasinat soovid?
Kohvikutasemel cappuccino't või caffe latte't valmistab täisautomaatne kohvimasin ainult ühe nupuvajutusega. Hooldusvajadusest annab ta ise ekraanil vastava teatega märku. Kuidas sulle aga meeldiks, kui saaksid kohvimasina hommikul tööle panna voodist lahkumata? Uuemaid masinaid saad juhtida telefoni teel Smart Connectiga – teed hommikul silmad lahti, vajutad voodis nuppu ja kööki jõudes on lemmikkohvijook juba valmis.

4. Disain teeb silmale rõõmu
Kohvimasin jääb kööki pikkadeks aastateks, ka kümne aasta pärast peaks see su silma rõõmustama ja selleks ajaks ilmselt pisut uuenenud köögiga sobima. Valge? Must? Kroom? Nuppudega või puutetundlik ekraan? Vali südamelähedaseim, sest ees ootab kümme ühist nauditavat kohviaastat.

5. Võta ostmiseks aega, proovi, tutvu, küsi!
Et olla oma valikus ja kohvimasina sobivuses kindel mis kindel, tasub müügisalongides ringi jalutada ning masinaid oma käega katsuda ja proovida, nendega valmistatud kohvi maitsta. Enne ostu tasub esitada müügiteenindajale küsimusi, mis vähegi tekivad. Küsi seletust ka hinnavahe kohta – miks on sarnase väljanägemisega kohvimasinatel erinev hind ja missugust kvaliteedivahet hinnavahe lubab? Pea meeles, et ka müüja on rahul ja rõõmus, kui leiad pakutavast just sulle sobiva kohvimasina.

JURA S8 Chrome – kohvimasinate lipulaev
Uhiuus JURA S8 Chrome on oma klassi nutikaim kohvimasin. Sellega võid olla kindel, et saad parimaid võimalikke kohvijooke koos maksimaalse mugavusega.
Kohvimasina kasutamise teeb erakordselt lihtsaks selle 4,3-tolline puutetundlik värviline ekraan, mis serveerib ühe nupuvajutusega su lemmikut 15 erineva kohvijoogi hulgast. Masina menüü on selges eesti keeles.
JURA S8 klassikaline disain on trendikas ka aastate pärast. Kvaliteetsed materjalid on üksikasjade suhtes tähelepanelikult kokku pandud ja loovad kooskõlalise terviku. Oamahuti kaas on käsitsi poleeritud ning valmistatud valutsingist. Seadme tippkvaliteet on nähtav juba välimusest, aga erilist vahet tunned kohvi maitsest. Proovi!
Masinal on rohkelt lisatarvikuid: piimakülmik piimataseme sensoriga, tassisoojendajad, mis eelsoojendavad tassid, et kohv maitseks veelgi paremini ja püsiks kauem soe, ning Smart Connect, mis paneb su kohvimasina nutiseadmetega suhtlema – et saaksid hommikul voodist tõusmata masina sulle jooki valmistama programmeerida.

Kust osta?
JURA S8 Chrome on saadaval ainult KAFOs, mis on suurim JURA masinate müüja Eestis. KAFO pakub paindlikku võimalust maksta masina eest osade kaupa ja praegu 0% intressiga (kuni 12 kuud). Masinale pakutakse viis aastat lisagarantiid ning masinal on Smart Connect, mis aitab seda telefoni teel juhtida.

Vaata lähemalt SIIT!

  • KAFO on suurim JURA kohvimasinate müüja Eestis.
  • KAFO esindustes Tallinnas ja Tartus on kõik Eestis müügil olevad JURA kohvimasinad proovimiseks ja tutvumiseks väljas.
  • KAFO müüjad on läbinud JURA koolitused ja teavad, mida räägivad.
Jaga
Kommentaarid