Antinori kuulub ühena 11st maailma juhtiva veiniperekonna ühendusse Primum Familiae Vini (PFV). See rahvusvaheline organisatsioon ühendab maailma mõjukamaid ja juhtivaid veiniperekondi. PFVs olevatele peredele kuuluvad veiniaiad paiknevad parimatel kasvualadel ning neis tegutsevad veinimõisad kuuluvad kõige väljapaistvamate ja mainekamate veinivalmistajate hulka, kelle veinid on nihutanud varem kehtinud standardeid ning naudivad kõrgeimat rahvusvahelist tunnustust.

Antinori veinimõisa juured on sügaval Toscanas. Uhke veinimõis ehitati Firenzesse juba 15. sajandil. Nüüdseks on veinimõis laienenud ka väljaspool Toscanat Umbriasse, Apuuliasse, Piemontesse ja mujalegi. Antinori perekond on suurim veini­aedade omanik Euroopas – neile kuulub 2000 hektarit. Väljaspool Itaaliat on neil viinamarjaaiad Ungaris, Maltal, aga ka Ameerika Ühendriikides Californias ja Tšiilis Maipo Valleys.

Antinori filosoofia võib kokku võtta praeguse juhi Piero Antinori (Allegra Antinori isa) lausega: „Meie filosoofias on iidsetel juurtel tähtis roll, kuid need pole kunagi takistanud meie uuenduslikkust.”