Sommeljee tahab sellega öelda, et valides veinikaardilt odavaima veini saate tõenäoliselt kõige parema hinna ja kvaliteedi suhtega joogi kogu restoranist. Oldman, kes on kirjutanud raamatu "Kuidas juua nagu miljardär", ütleb, et tähele tuleks ka panna klaasiga müüdava veini hindu: üldiselt on odavamate veinide puhul pokaali hinnaks see, mis kataks 100% ära kogu selle veini pudeli hulgiostuhinna.

"Tavaliselt saab ühest pudelist viiv pokaali veini. Arvutage välja, siis mis on selle pokaaliga müüdava veinipueli hind restoranis ja kõrvutage see odavaima veinipudeli hinnaga," mainib sommeljee.

Oldman lisab, et isegi šimpans on võimeline müüma väga head veini, tõeline talent on aga võimeline müüma häid ja maitsvaid jooke odavama hinnaga. Eriti kõrgema tasemega restoranides," lisab sommeljee.