Kokku toodeti seda Eesti vabariigi 100. aastapäevaks ja Moe Viinatehase 330. aastapäevaks mõeldud rukkinapsi 50 000 liitrit. Põhjus peitub selles, kui kallis oli selle viina tooraine ja kui keeruline on seda jooki valmistada.

"Võtsime selle joogi oma ajalooraamatust ning valmistasime viina nii nagu seda 200 aastat tagasi Eestis valmistati. Me oskame seda jooki teha, kuigi on kallim kui tavaviin. Vägijook on eriline selle poolest, et kui tavaliselt valmistatakse viina jaoks piiritust täisteraviljast, siis uude rukkiviina on lisatud ka 30% rukkilinnaseid, mis annavad viinale erilise maitse. Tehnoloogiliselt paneme me 10% rukkist meskivalmimisse linnastena. See annab joogile õige käärimiskulu ja me lõpetame käärimise ära enne kui kogu suhkur on kadunud - sellest ka magus maitse," mainib Ivanov.Uus viin on inspireeritud ammustest aegadest, mil viinategemiseks kasutati rukkilinnaseid. Seetõttu võib ka selle viina maitse sarnaneda sajanditagusele viinale, ehkki tootmisprotsess on sama, mis teistel Moel viinadel. Tegu on piiratud kogusega, aga viinavabrikus kinnitatakse, et kui rahvale meeldib, tehakse juurde.