Retseptiveeb on tasuta kasutamiseks Delfi Kogupaketi tellijatele. Lisaks Oma Maitse retseptidele leiad sealt Eesti Naise, Pere ja Kodu, Maakodu, Tervis Plussi ning Anne & Stiili parimaid retsepte. Tänaseks on sinna lisatud juba üle tuhande retsepti, kuid täiendame seda iga päev mitmete uute ja ka hoolikalt valitud ammuste väga heade retseptidega.

Uus veebileht on hästi lihtne ja mugav. Sisestades otsingusse toiduaine või roa nimetuse, saad valiku. Seda valikut saad sa omakorda filtreerida vastavalt sellele, kas soovid näiteks leida kärmesti gluteeni- või laktoosivabu roogi või kui sul on mõne toiduaine vastu allergia.

Veel saad retseptiveebi sisse logitult retsepte koondada kausta “Minu retseptid”, koostada ostunimekirja ja salvestada retseptide alla oma personaalseid märkusi nii, et teised kasutajad neid ei näe. Mine uut veebi julgelt külastama SIIT.

Retseptide autoriteks on Lia Virkus, Tuuli Mathisen, Rita Osa, Britt Paju, Mari-Liis Ilover, Kadri Valsberg, Paula Särekanno jpt.

Oma Maitse on Eesti suurim ja ainuke iga kuu ilmuv toiduajakiri. Lisaks on portaalil omamaitse.ee nädalas ca 130 000 unikaalset kasutajat. Oma Maitse kuulub Ekspress Meedia ASi gruppi koos teiste ajakirjadega nagu Maakodu, Anne & Stiil, Pere ja Kodu, Eesti Naine, Tervis Pluss ja Kroonika.