• 1,5 dl Veski Mati Riivleib
  • peotäis hakitud peterselli
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • riivitud sidrunikoor
  • 200 g poolitatud kirsstomateid
  • värsket tüümiani
  • 2 spl kappareid
  • 400 g roogitud räimed või räimefileed
  • sool, pipar
  • oliiviõli
  • serveerimiseks sidrunisektoreid

Piserda ahjuvorm oliivõliga. Sega omavahel riivleib, hakitud petersell, küüslauk, sidrunikoor, sool ja pipar. Nirista segu sisse umbes 2 spl oliiviõli ja sega läbi. Laota räimed ahjuvormi põhjale. Piserda oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Laota kaladele lisaks poolitatud kirsstomatid ja kapparid. Kõige peale puista riivleivasegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni riivleib on kuldne. Enne serveerimist piserda vorm sidrunimahlaga üle. Puista peale värsket tüümiani. Serveeri soojalt.